per una carretera

Quatre menors ferits al xocar entre ells quan anaven en monopatins a Orpesa

Un dels joves va patir una parada cardiorespiratòria de la qual va poder ser reanimat

zentauroepp47418775 barcelona   19 03 2019    barcelona   skaters  practicando f190319204919

zentauroepp47418775 barcelona 19 03 2019 barcelona skaters practicando f190319204919 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
Efe / Castellón

Quatremenors d’edat que circulaven amb monopatins per la carretera del port d’Orpesa (Castelló) van col·lidir entre ells i un va patir una parada cardiorespiratòria de la qual va poder ser reanimat, un altre una commoció, el tercer una contusió a una cama i el quart, una crisi d’ansietat. Segons ha informat el Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU),l’accident  es va produir cap a les 24 hores d’aquest dijous quan els quatre menors, d’entre 15 i 16 anys, van col·lidir entre ells per causes no explicades. 

Notícies relacionades

El CICU va mobilitzar una unitat del SAMU (Servei d’Ajuda Mèdica Urgent) i una unitat de SVB (Suport Vital Bàsic) amb metge d’Atenció Primària del centre de salut del municipi. Els primers serveis mèdics que van arribar al lloc van realitzar maniobres de reanimació cardiopulmonar bàsica a un dels menors, que es trobava en parada cardiorespiratòria. Després de l’arribada del SAMU, l’equip mèdic va continuar amb maniobres de reanimació cardiopulmonar avançada i van aconseguir recuperar les seves constants vitals. 

Una vegada estabilitzat, el ferit de 16 anys va ser traslladat per traumatisme cranioencefàlic a l’Hospital General Universitari de Castelló en la unitat de suport vital avançat. Els altres tres ferits assistits van ser traslladats al mateix centre hospitalari a l’ambulància SVB. Es tracta d’un jove de 15 anys amb crisi d’ansietat, un altre noi de 16 anys amb commoció i un altre de la mateixa edat per contusió a una cama.