DADES DE L'EGM

EL PERIÓDICO, la capçalera que més creix a Catalunya

El diari puja un 7% i guanya 25.000 lectors diaris fins a arribar als 386.000 lectors

periodicos

periodicos

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El Periódico de Catalunya és la capçalera que més creix a Catalunya, segons la segona onada del’Estudi General de Mitjans del 2019, feta pública aquest dimecres. El diari, recentment adquirit per Prensa Ibérica, ha crescut un 7% i guanya 25.000 lectors diaris fins a arribar als 386.000 lectors.

Les dades d’aquest EGM, estudi que mesura les audiències i el consum de mitjans de comunicació, confirmen l’evolució positiva de EL PERIÓDICO, que en el primer EGM d’aquest any ja va registrar un augment de 3.000 lectors fins a situar-se en els 361.000 lectors, un increment que ara s’ha multiplicat per 8. El diari ocupa el sisè lloc del rànquing de la premsa més llegida a Espanya, liderat per ‘El País’.

Una vegada més els lectors han premiat l’aposta de EL PERIÓDICO pels temes propis, els continguts socials i l’actualitat de la ciutat de Barcelona.

Notícies relacionades

Prensa Ibérica, empresa a què ara pertany EL PERIÓDICO, s’ha convertit en el segon grup amb un més lectors de premsa d’Espanya: 2,4 milions de lectors, una xifra que representa un 26,6% de l’audiència total. El grup que presideix Javier Moll és líder d’audiència a 3 comunitats (Astúries, Canàries i València). Un de cada quatre lectors a Espanya s’informa a través d’un diari de Prensa Ibérica.

El panorama de la premsa escrita a Espanya amb prou feines ha tingut grans variacions des de començament d’any. L’audiència amb prou feines baixa un 0,6%, segons l’EGM.