Mata d'un tret una dona i en fereix dues més a Aranjuez

L'agressor, cunyat de dues de les víctimes i gendre de la tercera, ha sigut detingut

Les dues dones ferides es troben en estat crític

93b0e87b-b7b0-4c19-a8fd-b8bf6b97dcf8-hd-web / periodico

2
Es llegeix en minuts
Efe

Un home ha matat una dona d’un tret  i n’ha ferit de gravetat dues més al municipi madrilenyd’Aranjuez. L’individu, cunyat de dues de les víctimes i gendre de la tercera, s’ha atrinxerat a casa seva i finalment ha sigut detingut per la Policia Nacional. Fonts de la investigació apunten a una ruptura sentimental com com a causa de l’incident. Les dues ferides estan hospitalitzades en estat crític.

El succés ha tingut llocal carrer de Victoria Kamhi d’Aranjuez cap a les 22.00 hores. Motivat per un assumpte familiar i sentimental, l’autor dels fets, un home de 38 anys amb antecedents, ha agafat una escopeta de caça i ha començat a disparar des de la finestra de la seva vivenda contra la seva família política, que era al carrer.

D’aquesta forma, ha tocat una de les seves cunyades, Lisette F. J., de 35 anys, que ha rebut trets al coll i al tòrax; i a Montserrat F. J., de 23, que ha patit un altre impacte a l’abdomen. També ha tocat la seva sogra, i mare de les dues joves, de 51 anys, que presentava una ferida de bala a la cama esquerra. 

Quan els sanitaris del Summa-112 han arribat al lloc dels fets, Lisette es trobava en parada cardiorespiratòria i, malgrat que se li va realitzar durant més de mitja hora les maniobres de ressucitació cardiopulmonar avançada, finalment només han pogut confirmar la seva mort, ha indicat un portaveu d’Emergències 112.

L’altra cunyada, Montserrat, ha sigut traslladada pels seus parents a l’Hospital del Tajo. A causa de la gravetat de les seves ferides, va ser dirigida de matinada a l’Hospital 12 de octubre, on es trobava aquest matí en estat crític, ha confirmat el centre sanitari. La tercera dona va ser derivada també al 12 d’octubre, on és es troba en pronòstic reservat, però no es tem per la seva vida.

Antecedents i ordre de presó

El presumpte agressor, un espanyol de 38 anys, ha sigut arrestat després d’haver estat durant diverses hores atrinxerat a la vivenda. L’escopeta ha sigut requisada. L’arrestat compta amb antecedents per tràfic de drogues, tinença il·lícita d’armes i tenia una ordre d’ingrés a la presó per una sentència per tinença de drogues.

Notícies relacionades

Després del tiroteig es van produir alguns moments de tensió quan familiars de la morta van increpar i van amenaçar a crits l’agressor, cosa que va motivar que s’haguessin de desplaçar al lloc agents antiavalots de la Policia Nacional. Una unitat de la Policia Nacional s’ha quedat tota la nit al lloc dels fets per garantir que no es produïen problemes entre les famílies implicades.

Els testimonis obtinguts al lloc indiquen que els fets podrien estar relacionats amb una disputa familiar entre dues famílies d’ètnia gitana. Els veïns comenten que a l’agressor el va deixar la seva dona i que per venjança va disparar contra la seva família.