a san josé de la rinconada

Una vintena de ferits en un accident en una atracció de fira a Sevilla

Nou d'ells han sigut traslladats a l'hospital, sent una nena de 13 anys la que revesteix més gravetat

supercazuela

supercazuela

1
Es llegeix en minuts
Efe / Sevilla

Un total de 28 persones han resultat ferides aquesta matinada en un accident ocorregut en una atracció de fira a San José de la Rinconada (Sevilla), segons ha informat el servei d’emergències sanitàries 061. Dels 28 ferits, la majoria menors d’edat, nou van ser traslladats a l’hospital, segons ha informat en un comunicat l’empresa pública, que detalla que una nena de 13 anys és la que revesteix més gravetat.

El centre coordinador del 061 va rebre l’avís a la 1.50 hores i va enviar al lloc dos equips d’emergències sanitàries i un equip d’urgències del Servei Andalús de Salut (SAS), dotats els tres de metge, infermer i tècnic d’emergències. També va mobilitzar la unitat de recolzament logístic del 061 amb capacitat per atendre més de 50 persones, una unitat de suport vital bàsic i quatre de la xarxa de transport urgent del SAS dotades de personal tècnic d’emergències sanitàries.

Notícies relacionades

Els sanitaris desplaçats al lloc van atendre 28 ferits i va ser necessari el desplaçament a hospitals de Sevilla de nou d’ells, la majoria menors d’edat. Quatre dels ferits han sigut derivats a l’Hospital Universitari Virgen Macarena, dos a l’Hospital de Trauma Virgen del Rocío i tres més a l’Hospital maternoinfantil, sent una nena de 13 anys la que revesteix més gravetat amb traumatisme cranioencefàlic greu.

Els 19 ferits restants van ser traslladats al centre de salut de San José de la Rinconada amb patologies lleus, i no va ser necessari traslladar-los a un centre hospitalari.