Mor un guàrdia civil a Cadis en una persecució a un narco

a314ddc2-efb4-413f-b98d-56c76ba16f49-hd-web / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Un agent de la Guàrdia Civil ha mort aquesta tarda en un accident de trànsit quan perseguia en la seva moto un turisme a l’altura del quilòmetre 113 de l’autovia A-7, al terme municipal de Los Barrios (Cadis).

El guàrdia civil circulava a la moto oficial en sentit Cadis en persecució un turisme de color blanc, segons han explicat fonts pròximes al cas.

Les fonts han indicat que un camió que circulava per la mateixa zona en aquells moments va ser el que va desestabilitzar l’agent al tocar la moto mentre anaven en marxa.

Testimonis del succés han alertat, al voltant de les 16.40 hores, el servei d’emergències 112, que ha mobilitzat la Guàrdia Civil de Trànsit, l’Empresa Pública d’Emergències Sanitàries (EPES) i la Policia Local de Los Barrios.

Els sanitaris han provat de reanimar l’agent al lloc dels fets però no li han pogut salvar la vida, i fins i tot s’havia sol·licitat un helicòpter per traslladar el ferit a un hospital.

Notícies relacionades

El turisme perseguit ha emprès la fugida per l’autovia A-381 en direcció a Jerez de la Frontera.

Finalment, el cotxe ha sigut trobat abandonat a la carretera a l’altura de la cimentera de Jerez, al quilòmetre 4 d’aquesta via.