DOS IMPACTES DE BALA

Assassinat a trets a Colòmbia un empresari de València

La víctima, de 53 anys, tenia diversos locals de venda de rostits al país sud-americà

clipboard01

clipboard01

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Un empresari de 53 anys natural d’Alzira  (València) ha mort després de rebre diversos trets a Colòmbia, on vivia i tenia diversos locals dedicats a la venda de rostits, segons publica el diari digital ‘Noticias NVC' de la localitat colombiana de Cartago.

Els fets es van produir aquest diumenge passat al matí al petit municipi de Roldanillo, a la Vall del Cauca de Colòmbia, a l’interior d’un dels seus establiments.

Dos impactes de bala

Segons la premsa del país, dos impactes d’arma de foc van acabar amb la vida d’aquest empresari valencià, que vivia a Cartago i tenia locals dedicats a la venda de rostits tant en aquesta ciutat com a Pereira.

Les primeres hipòtesis que manegen les autoritats colombianes és que la mort podria estar relacionada amb problemes relacionats amb l’activitat que exercia, d’acord amb la informació del diari digital.

Notícies relacionades

El mort era conegut a Alzira, d’on era natural, tot i que ja no vivia a Espanya des de feia aproximadament tres anys. A la localitat valenciana va ser propietari de dos establiments de menjar, segons fonts municipals.

José Vicente Monzó, 'el Mosquito', era un home molt conegut a Alzira, segons informa el diari ‘Levante’. L’empresari va regentar a la seva localitat un pub, un hostal i una fruiteria. Abans d’anar-se’n a Colòmbia, va arribar a dirigir la cuina d’un hotel.