Aquest dimecres

Trobat el cadàver d'un jove al costat d'una torre elèctrica a la Selva del Camp (Tarragona)

Tot apunta que el noi ha pujat a la torre i s'ha electrocutat

zentauroepp37025052 ambulancia sem190326085255

zentauroepp37025052 ambulancia sem190326085255

1
Es llegeix en minuts
ACN

Agents municipals de la Selva del Camp (Tarragona) han trobat el matí d’aquest dimecres el cadàver d’un jove al costat d’una torre elèctrica de mitjana tensió en una zona pròxima a l’Institut Joan Puig i Ferreter i a l’escola Abel Ferrater del municipi. 

Fonts municipals han explicat a l’ACN que, cap a les 8.45 hores uns alumnes han observat unes espurnes i una cosa que queia de la torre elèctrica i que, a continuació, es declarava un petit incendi de vegetació.

Agents municipals i bombers s’han desplaçat fins al lloc dels fets i han localitzat el cos sense vida d’un jove amb signes d’haver patit una electrocució.

Tot apunta que la víctima és un alumne de l’institut que hauria pujat a la torre elèctrica per motius que s’investiguen, segons les mateixes fonts.

Notícies relacionades

En aquest sentit, s’ha activat un equip de psicòlegs. A més, el poble ha patit un petit tall de subministrament elèctric que se sospita que té relació amb la descàrrega elèctrica que s’ha produït.

Fins a la zona es van desplaçar diversos efectius dels Bombers, dels Mossos i del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), a més de la comitiva judicial.

Temes:

Catalunya