TRES DETINGUTS A VALLADOLID

Raptada una noia de 15 anys i obligada a tenir relacions amb un menor

Durant el segrest, la jove va donar a llum un nen que ara té dos mesos

La jove va ser localitzada a Tordesillas en situació de risc i desemparament

zentauroepp45689773 barcelona  barcelon s  30 10 2018   deportes    la guardia c190314155742

zentauroepp45689773 barcelona barcelon s 30 10 2018 deportes la guardia c190314155742 / DANNY CAMINAL

1
Es llegeix en minuts
Efe

La Guàrdia Civil ha detingut tres persones i n’investiga una altra per haver raptat una noia de 15 anys, separar-la de la seva família que residia a Santander i portar-la a la localitat de Valdestillas (Valladolid) per obligar-la a ser la parella d’un altre de menor, amb el qual va tenir un fill.

Tots els detinguts són membres d’una família de nacionalitat romanesa, com la víctima, que va ser localitzada l’abril passat als voltants de l’estació d’autobusos de Tordesillas, a Valladolid, en situació de risc i desemparament, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

Tres detinguts

Els detinguts tenen 38, 36 i 16 anys, aquest últim amb qui la víctima va ser obligada a tenir relacions sexuals i va tenir un fill que en l’actualitat té dos mesos.

Quan els agents van trobar la menor a Tordesillas, van esbrinar que el seu pare era a Romania, però el van poder localitzar i aquest els va explicar que la seva filla havia sigut portada contra la seva voluntat des de Santander, on residien, a la localitat val·lisoletana de Valdestillas feia un any i tres mesos sense que n’hagués tingut notícies des d’aleshores. A més, va explicar que mai va interposar cap denúncia al témer represàlies per part d’aquesta família.

La finalitat d’aquesta detenció il·legal era obligar la noia a ser parella d’un altre menor i que hi tingués relacions.

La menor va ser maltractada

La víctima va patir maltractaments per part d’una de les persones detingudes, en concret de la mare del menor, que la va tenir amenaçada i controlada durant el temps que va estar retinguda.

Notícies relacionades

La investigació va culminar amb la detenció dels tres implicats, més la investigació d’una quarta persona, a la vivenda habitual de tots plegats a Valdestillas, on també hi havia el nadó de dos mesos.

Tant la víctima com el seu fill estan ara sota l’empara dels Serveis Socials de la Junta de Castella i Lleó. Els detinguts estan acusats dels delictes de detenció il·legal, agressió sexual i maltractaments a l’àmbit familiar.