A Torre Pacheco

Detinguda la parella de la dona el cadàver de la qual ha sigut trobat amb una rosa al pit

L'home ha sigut localitzat a l'aeroport d'Alacant quan es disposava a agafar un vol

La víctima l'havia denunciat per maltractaments fa 10 anys, tot i que les mesures de protecció s'havien acabat

torrepacheco / periodico

2
Es llegeix en minuts
Agencias

La Guàrdia Civil ha detingut el matí d’aquest divendres a l’aeroport d’Alacant l’home que presumptament hauria acabat ahir a la nit amb la vida d’una dona de 42 anys a Torre Pacheco (Múrcia). El cadàver de la víctima, exparella de l’arrestat, va ser trobat en un llit de la casa, nu i amb una rosa al pit després que unes amigues que l’havien trobat a faltar a la feina avisessin la Guàrdia Civil.

Fonts de la investigació han confirmat que l’arrest per la Guàrdia Civil s’ha produït cap a les 9.20 hores d’aquest matí quan el presumpte assassí, d’origen equatorià, es disposava a agafar un vol.

Tot i que en principi havia transcendit que la víctima era el seu ex, pel que sembla mantenia encara una relació sentimental amb l’home i va ser trobada morta per uns amics amb signes de violència en un llit de la seva vivenda.

Segons les fonts, la dona va presentar una denúncia per violència en l’àmbit familiar fa 10 anys que va derivar en una ordre d’allunyament contra ell, si bé en l’actualitat no existia cap procediment obert per maltractaments en aquesta parella.

Per la seva banda, un portaveu de la Conselleria de Família del Govern murcià ha informat a EFE que no hi ha constància que ella hagués requerit algun tipus d’informació als serveis assistencials ni hagués sigut atesa pels recursos públics d’ajuda a la dona maltractada.

La van trobar amics seus

La víctima, veïna del carrer Pedro Nieto de Torre Pacheco, va ser trobada morta al llit per diversos amics que la van trobar a faltar de la feina i van avisar la Guàrdia Civil.

Segons els investigadors, els agents que van anar al domicili van confirmar la seva mort i van activar el protocol d’atenció en casos de violència masclista davant del’evidència de signes violents al cos de la dona, si bé en els primers moments no es va descartar cap hipòtesi perquè no es van observar restes de sang al domicili.

El detingut està sota custòdia de la Guàrdia Civil d’Alacant.

Notícies relacionades

Fins al moment no ha transcendit informació sobre la destinació del vol que tenia previst agafar el detingut, les dades d’identitat del qual tampoc han sigut revelades, si bé l’aeroport alacantí de l’Altet no té connexions directes amb Iberoamèrica.

L’home estava sent buscat des de dos quarts de dotze de la nit d’ahir per efectius de la Policia Local de Torre Pacheco i de la Guàrdia Civil.