RECOLLIA LES COMANDES

Detinguda una menor que venia droga a un institut de la Bisbal

mossos-recurso

mossos-recurso

1
Es llegeix en minuts
Efe

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dimarts a la Bisbal d’Empordà (Girona) dues dones de 43 i 45 anys per presumptament vendre droga a un institut de Palafrugell (Girona) utilitzant una menor d’edat, que també està investigada per un presumpte delicte contra la salut pública.

En un comunicat aquest dijous, la policia catalana ha informat que a través de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la Bisbal van tenir coneixement que algú estava distribuint droga a les aules del centre d’educació Secundària, almenys des d’abril, segons van comprovar després.

Els agents van obrir una investigació amb què van descobrir les dues sospitoses i la menor, presumpta encarregada de gestionar les comandes d’estudiants –quer consistien principalment en bossetes i cigarrets de marihuana– i demanar la substància a través del mòbil a les dues dones detingudes, que li subministraven la droga a cinc euros per bosseta a la sortida del centre.

Notícies relacionades

Les arrestades, que no tenen antecedents, van quedar en llibertat després de declarar a les dependències policials i seran citades a declarar davant d’un jutge de la Bisbal.

La menor va quedar sota custòdia dels seus tutors legals i haurà de comparèixer davant de la Fiscalia de Menors de Girona quan sigui requerida.