Maltractament a Saragossa

La mare de la nena ingressada a l'UCI diu que la seva parella la va colpejar perquè plorava

La nena, de 4 anys, evoluciona favorablement, tot i que podrien quedar-li seqüeles neuronals

rjulve346716 barcelona  8 8 98   hospital del mar  uci  foto  carlos mont180712143630

rjulve346716 barcelona 8 8 98 hospital del mar uci foto carlos mont180712143630 / CARLOS MONTANES

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La mare de la nena de 4 anys ingressada a l’UCI a Saragossa per una pallissa ha explicat que va ser la seva parella que va colpejar la nena perquè no parava de plorar. Així ho recull 'El Heraldo de Aragón', citant la versió que la dona va donar al jutge.

La parella va ser detinguda després d’anar a l’hospital amb la nena, que presentava nombrosos cops al cap i va haver de ser intervinguda. Allà li van detectar lesions antigues. Segueix a l’UCI.

Segons aquest mitjà, la dona va explicar que la nena es va despertar de matinada i va començar a plorar, cosa que va enervar la seva parella, que la va començar a colpejar. Al veure que s’havia quedat inconscient i no podien reanimar-la van trucar al 091.

Contradiccions

En un primer moment la parella va dir que la nena havia caigut, però la policia i els sanitaris no els van creure. La seva versió era incompatible amb la gravetat de les lesions i a més van incórrer en diverses contradiccions, ja que mentre un va dir que havia caigut a la banyera, l’altre va explicar que va ser des del llit.

Notícies relacionades

La policia, a més, va sospitar de la parella perquè ja els havien retirat la pàtria potestat dels germans grans de la nena.

La nena evoluciona favorablement, tot i que podrien quedar-li seqüeles neuronals.