A Saragossa

A l'UCI una nena de 4 anys per una pallissa de la mare i la seva parella

El jutge ha decretat l'ingrés a presó per als dos

hospitalmiguelservet 2

hospitalmiguelservet 2

1
Es llegeix en minuts

Una mare i la seva parella han ingressat a presó com a presumptes responsables d’un delicte de lesions greus i violència domèstica pel maltractament de la filla d’ella, de 4 anys, que va haver de ser operada d’urgència i està a la UCI. 

La detenció de tots dos es va produir a Saragossa dissabte a la matinada, dia 27 d’abril. Els fets es van iniciar per una trucada feta per un dels membres de la parella al servei de Sala 091, en la qual indicava que una nena estava inconscient al seu domicili. 

Els serveis mèdics van arribar immediatament a la vivenda i, a causa de l’estat de gravetat que presentava la petita van decidir traslladar-la a l’Àrea Maternoinfantil del’Hospital Miguel Servet de Saragossa, on va haver de ser intervinguda quirúrgicament amb caràcter d’urgència. Pel que sembla, la mare de la petita va explicar que havia caigut. No obstant, als sanitaris no els va encaixar el relat de fets i després d’estabilitzar la víctima per traslladar-la a l’hospital van informar de seguida la policia.

La nena continua ingressada a la UCI pediàtrica d’aquest centre sanitari.

Notícies relacionades

El Grup d’Homicidis de la Brigada Regional de Policia Judicial s’ha encarregat de la investigació. Segons han informat des de la Direcció Superior de Policia a Aragó, les declaracions de la mare de la nena i del seu company resulten contradictòries i inversemblants en relació amb les lesions greus que presenta la menor, sense perjudici del que en últimes instàncies determini l’autoritat judicial.

Els detinguts, E.Y.L, de 35 anys, i C.M., de 30 anys, han passat a disposició judicial i el jutge ha decretat presó provisional.