NOVES FUNCIONALITATS

Gmail implanta la resposta automatitzada de correus en castellà a Android

La funcionalitat arribarà ben aviat també a l'iPhone

2018-04-16-gmail

2018-04-16-gmail

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Gmail, el servei de correu de Google, ha anunciat que implanta l’assistent virtual per completar respostes en castellà a tots els mòbils que funcionen amb el sistema operatiu Android. La nova funció, l’anunci de la qual coincideix amb el 15è aniversari del servei de correu, s’implantarà també pròximament als iPhone.

La funció, basada en intel·ligència articial i 'machine learning', permet que Google suggereixi frases a partir del que escriu l’usuari, el contingut del qual, òbviament, s’analitza igual que es fa per determinar el text de l’anunci associat.

La nova funció permet, per exemple, associar respostes a determinats remitents, dates a segons quines frases o establir recordatoris segons les respostes. I promet fer-ho segons l’estil i el to que fem servir per a cada destinatari. La funcionalitat està disponible des d’aquest dilluns també en francès, italià i portuguès.

Google va anunciar la funcionalitat, anomenada 'Smart Compose', el mes d’octubre passat en un acte a Londres. Els primers usuaris van ser els clients de la versió empresarial del correu i ara arriba als usuaris de mòbils.

Notícies relacionades

Segons la companyia, aquesta funció a la web ha permès als usuaris estalviar-se escriure "més de 1.000 milions de caràcters" setmanalment.

L’aplicació d’intel·ligència artificial a Gmail ha permès no només vincular anuncis relacionats amb els textos, sinó bloquejar correu brossa i missatges no desitjats, una de les funcions que li va permetre desbancar molt aviat els seus principals rivals el 2004, el Hotmail de Microsoft i el correu de Yahoo!.

Temes:

Google