Reincident

Detingut dues vegades en tres dies per sis robatoris en cotxes a Tarragona

L'arrestat, de nou en llibertat, està relacionat amb quatre robatoris més entre gener i febrer

coche-los-mossos-ante-una-comisaria-1498462397250

coche-los-mossos-ante-una-comisaria-1498462397250

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han detingut dues vegades en un període de tres dies a Tarragona un home de 34 anys a qui atribueixen la comissió de sis robatoris amb força en sis vehicles, així com la seva companya sentimental, per suposadament vendre els objectes robats de l’interior dels cotxes.

Els Mossos han informat aquest dimecres que la primera de les detencions es va produir el dia 15, un dia després que l’arrestat robés presumptament en dos vehicles estacionats al barri de Bonavista de Tarragona.

El dia 17 el jutge va deixar en llibertat amb càrrecs el detingut, que acumula 14 antecedents policials per delictes contra el patrimoni, però la investigació dels Mossos va permetre relacionar-lo amb quatre robatoris més en vehicles comesos a la mateixa ciutat els passats mesos de gener i febrer.

Notícies relacionades

Per això, el dia 18 els agents el van detenir de nou a ell i a la seva parella, que pel que sembla va vendre el que havia sostret –un reproductor de música, un fusell de pesca, una llanterna, un aparell de so, un ordinador portàtil i uns guants de boxa– en una botiga de compravenda de Tarragona.

El jutge de guàrdia va ordenar novament la posada en llibertat amb càrrecs de tots dos.