En una escola

Denunciats abusos sexuals d'un nen de 10 anys a un altre de 5 a Lleida

La Conselleria d'Educació investiga els fets, que haurien tingut lloc l'octubre passat

L'Equip d'Atenció a Menors Inimputables de la DGAIA haurà de determinar si necessita millores en el seu entorn familiar

abertran17319756 barcelona  barcelones  19 10 2011      barcelona   patio de 190319093220

abertran17319756 barcelona barcelones 19 10 2011 barcelona patio de 190319093220

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Serveis Territorials d’Educació de la província de Lleida han encarregat un informe per saber si un nen de 10 anys va abusar d’un altre de 5 a l’escola Sant Jaume de la capital del Segrià, ha informat aquest dimarts la Conselleria d’Educació. 

Notícies relacionades

Els pares de la víctima expliquen que van descobrir el que havia passat el mes d’octubre de l’any passat i que el seu fill els va explicar que havia patit abusos per part d’un company d’escola més gran que ell, segons publica aquest dimarts el diari 'Segre'. Aquesta denúncia de la família va arribar en mans de la Fiscalia de Lleida. Com que l’agressor era un menor inimputable, de menys de 14 anys, el cas va passar en mans de la Direcció General d’Atenció a la Infància (DGAIA). En aquests moments, i complementari amb l’informe d’Educació, l’equip d’atenció als menors inimputables d’Afers Socials estan estudiant el cas de l’agressor per determinar mesures educatives i correctores per al menor en cas que fossin necessàries o si necessita ser protegit del seu entorn familiar.

La família ha explicat al diari que, segons va dir el menor, un company el va empènyer contra la paret, li va abaixar els pantalons i li va practicar sexe oral i que els abusos van ser interromputs al veure’s sorpresos per una alumna.