Despreniment de pedres

Imputats dos càrrecs d'Adif per l'accident ferroviari de Vacarisses

En el sinistre, el novembre passat, va morir una persona i 40 més van resultar ferides

tren-2

tren-2

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Dos càrrecs d’Adif han declarat aquest dijous als Jutjats de Terrassa en qualitat d’imputats per l’accident ferroviari de tren de la línia R4 de Rodalies, produït el mes de novembre passat a Vacarisses (Barcelona).

Així ho han detallat fonts del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC) aquest divendres a Europa Press, i que segons ha informat la cadena SER es tracta d’un tècnic i del responsable d’Operacions.

Les mateixes fonts han indicat que han comparegut davant del jutge dos pèrits, però en qualitat de testimonis, i ara per ara no hi ha previstes més declaracions, tot i que el magistrat espera rebre alguns informes i documentació sobre el cas.

Notícies relacionades

Fonts d’Adif han declinat fer valoracions i han assenyalat que hi ha una investigació oberta i que "col·laboren amb la justícia" quan ho requereix.

En l’accident, que va succeir quan el comboi passava per Vacarisses (Vallès Occidental) per culpa d’un despreniment de pedres, contra les quals va xocar el tren, va morir un home de 36 anys, un veí de Castellbell i el Vilar (Vallès Occidental) que viatjava als vagons davanters, i van resultar ferides de poca gravetat cinc persones i 44 més van ser ateses per contusions lleus.

Temes:

Renfe