Operació de la Policia Nacional

Localitzat un nen de 8 anys a Barcelona sostret a la seva mare a Holanda

El pare, amb l'ajuda d'un amic, va arrabassar el menor a la seva mare i el va introduir per la força en un vehicle

wedding-editado / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Policia Nacional han localitzat a Barcelona un nen de 8 anys  que havia sigut sostret per la força a la seva mare a Holanda. La sostracció es va dur a terme el 12 de juny a la ciutat holandesa de Kruisstratt quan, presumptament, el pare del menor, amb l’ajuda d’un amic, va arrabassar el menor a la seva mare i el va introduir per la força en un vehicle per fugir.

Les autoritats holandeses van detectar la possible presència dels implicats a Catalunya i es van posar en contacte amb la Policia Nacional. Després d’una complexa investigació, els agents van esbrinar que els investigats eren en una vivenda de la ciutat de Barcelona, per la qual cosa es va procedir a entrar-hi i registrar-la.

Notícies relacionades

Els agents van localitzar el menor a l’interior de l’immoble, així com un dels investigats, que va ser detingut en aquell mateix instant.

Un educador d’un centre d’acolliment es va fer càrrec del menor mentre era tornat a la seva mare a Holanda, ja que és qui ostenta la pàtria potestat i custòdia en exclusiva. Els agents continuen les gestions per localitzar el pare del nen, que no va ser localitzat a la vivenda.