PROFESSORA D'INSTITUT

La professora de Lleida trobada morta va tenir un accident de cotxe

El vehicle de Núria Borràs, veïna de les Borges Blanques, va aparèixer submergit al canal de Serós

La víctima havia assistit a una festa en una discoteca

zentauroepp46827413 vehiculo canal seros190204120845

zentauroepp46827413 vehiculo canal seros190204120845

2
Es llegeix en minuts
El Periódico

Núria Borràs, la professora d’un institut de Lleida la desaparició de la qual es va denunciar aquest cap de setmana i el cadàver de la qual va ser localitzat a l’interior del seu vehicle, sembla que va patir un accident de trànsit, segons apunten les primeres investigacions dels Mossos d’Esquadra, informa l’agència ACN.

Aquest dilluns al matí s’han dut a terme les tasques per treure el cotxe del canal de Seròs, on va ser trobat. Professors i alumnes de l’institut on era professora han volgut retre-li un homenatge aquest matí amb la lectura d’uns textos i encenent unes espelmes per recordar-la.

La noia havia sortit divendres a sopar amb unes companyes de feina i posteriorment va anar a una discoteca de Lleida. Els seus familiars van denunciar la seva desaparició dissabte. El senyal del telèfon de la dona va desaparèixer pocs minuts després d’anar-se’n de la discoteca.

Un ampli desplegament de recerca coordinat pels Mossos d’Esquadra, amb la participació d’un helicòpter i amb la col·laboració de diverses desenes de voluntaris, va permetre a mitja tarda resoldre de forma luctuosa el misteri. El vehicle en què la noia tornava a casa va ser localitzat al canal de Serós

Va ser la seva parella, amb la qual tenia dos fills, la que en va denunciar la desaparició dissabte al matí. No responia al telèfon, però sobretot resultava estrany perquè no encaixava amb el seu caràcter el fet que no avisés que tornaria tan tard. El marit va avisar els Mossos, però va ser quan la recerca es va publicitar a les xarxes socials que els veïns van sortir a buscar Borràs.

Operació de recerca de Laura Borràs, que finalment va aparèixer morta / RAMÓN GABRIEL

Notícies relacionades

De 39 anys, professora de l’Institut Manuel de Montsuart i vinculada a Catalunya en Comú, la noia va sopar a Lleida amb un grup d’amics. Després, van decidir anar a prendre una copa a la discoteca Manolita. Al voltant de les quatre de la matinada, es va acomiadar de la colla. Només haver de fer 20 quilòmetres per arribar a casa. Per alguna raó que encara es desconeix, va agafar una ruta diferent de la més raonable.

Telèfon

La zona de recerca estava molt delimitada des del primer moment. Els Mossos d’Esquadra van comprovar que el telèfon mòbil de la víctima va deixar d’estar actiu al camí d’Albatàrrec, molt a prop del punt de sortida. Era el lloc adequat, doncs, per iniciar un rastre pacient. A mitja tarda de diumenge, agents que participaven a la recerca van veure un Volvo XC60, el vehicle en què viatjava Borràs, al fons del canal. Al baixar-hi, van poder comprovar que, efectivament, dins del cotxe, al seient del conductor, hi havia una persona. Una investigació més pacient haurà de determinar les causes per les quals la professora d’institut va sortir del camí amb conseqüències fatals.