a diverses oficines

Dos anys de presó per robar més de 5.000 euros forçant màquines de cafè a Lleida

Un extreballador de l'empresa encarregada de les recàrregues reconeix que utilitzava una clau mestra per aconseguir els diners

zentauroepp3154576 cafe190131175454

zentauroepp3154576 cafe190131175454 / JUAN MANUEL PRATS

1
Es llegeix en minuts
Acn / Lleida

Un extreballador d’una empresa que s’encarregava de recarregar les màquines de cafè col·locades a diverses oficines de Lleida ha acceptat aquest dijous dos anys de presó per un delicte continuat de robatori amb força. L’home, durant la vista al jutjat penal 2 de Lleida, ha reconegut que es va quedar una clau mestra quan va deixar de treballar en l’empresa i que la utilitzava per obrir els compartiments de les màquines i robar els diners. Va arribar a forçar una vintena de màquines fins a una quarantena de vegades i es va emportar en total 5.563,42 euros.

Les parts han acordat la pena tenint en compte que l’home ja ha indemnitzat els establiments afectats, entre els quals la seu de la Policia Nacional a Lleida, el CAP Prat de la Riba o empreses com Actel i Vallcompanys. L’home, que té antecedents per fets similars, evitarà la presó si fa un programa formatiu per superar les addiccions, ja que és toxicòman.