A la presó

Vídeo | Detingut per atracar amb un ganivet gasolineres i un forn a Barcelona

L'home actuava sempre en establiments de Vilafranca del Penedès

-qptv8p1idafjfqx / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents dels Mossos de Vilafranca del Penedès (Alt Penedès) van detenir un home de nacionalitat espanyola, de 47 anys i veí de Creixell, pel robatori en gasolineres i una fleca d’aquest municipi.  

La investigació es va iniciar l’11 de novembre, quan es va avisar d’un robatori amb violència i intimidació en una gasolinera.  L’autor de l’atracament, que portava una jaqueta fosca amb caputxa, havia utilitzat un ganivet de cuina per intimidar la treballadora de l’establiment i aconseguir els diners de la caixa enregistradora. 

Uns dies més tard, concretament, el 20 de novembre, el mateix home va cometre un segon robatori, també amb un ganivet de cuina, en una altra gasolinera del mateix municipi. L’home va amenaçar el treballador perquè obrís la caixa enregistradora, tot i que aquest va impedir que aconseguís el seu propòsit i que hagués de fugir corrent sense emportar-se res.

Càmeres de videovigilància

L’11 de gener, el mateix autor va cometre un tercer robatori, amb el mateix mètode, en una gasolinera del mateix municipi. L’atracador va aconseguir emportar-se els diners de la caixa enregistradora i va marxar corrent de l’establiment.

 

Només quatre dies més tard, el 16 de gener, l’autor dels robatoris va cometre, a cara descoberta, un quart robatori amb violència i intimidació, en aquesta ocasió en un forn del municipi. L’home va amenaçar la treballadora, quan estava a punt de tancar la botiga, amb un ganivet i va aconseguir emportar-se els diners de la caixa enregistradora.

Notícies relacionades

 

Gràcies a les tasques d’investigació, i les imatges registrades pel sistema de videovigilància dels establiments, els investigadors van aconseguir identificar el presumpte autor dels quatre robatoris i finalment, el 17 de gener, el van detenir a Vilafranca del Penedès. L’arrestat va passar a disposició judicial i el jutge de guàrdia va decretar el seu ingrés a la presó.