Notícies al vostre mòbil

EL PERIÓDICO estrena canal de notícies a WhatsApp

Rebeu el més essencial de la jornada al vostre mòbil

El canal també ofereix pistes sobre Barcelona, lleure i gastronomia

zentauroepp46748853 nuevo canal de whatsapp de el periodico   foto  jordi cotrin190128155115

zentauroepp46748853 nuevo canal de whatsapp de el periodico foto jordi cotrin190128155115 / JORDI COTRINA

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

EL PERIÓDICO suma un nou canal de comunicació gratuït amb els seus lectors: l’aplicació de missatgeria WhatsApp. Els lectors que se subscriguin al servei rebran únicament 3 publicacions al dia amb el més destacat de la jornada. Per subscriure-us-hi podeu fer clic aquí i enviar la paraula ACTUALIDAD en majúscula. També podeu afegir el telèfon 690010101 a la vostra agenda i començar un xat amb la paraula ACTUALIDAD. En els dos casos rebreu el missatge de benvinguda i confirmació de l’alta en el servei.

L’objectiu del nou canal és informar del més rellevant de la jornada sense deixar de banda la informació més pràctica per a la vostra vida o la cara més divertida de les xarxes socials. Seran tres publicacions al dia coincidint amb la primera hora del matí, l’hora del descans del dinar i l’última hora de la tarda. Per donar-vos-en de baixa, només heu d’enviar la paraula ‘baja’.

Telegram i Instagram

Notícies relacionades

Aquest nou canal de missatgeria s’uneix a un altre que EL PERIÓDICO ofereix aTelegram, dedicat en exclusiva aseguir al minut la política catalana i espanyola. Podeu subscriure-us a aquest últim seguint aquest enllaç des del teu mòbil.

Altres plataformes en què hi és present EL PERIÓDICO són dos comptes d’Instagram, un amb les millors imatges del món –@elperiodioca_cas–, i un altre que està dedicat a les petites històries que genera una ciutat tan plena de vida com Barcelona –@elperiodico_cat–. Finalment, EL PERIÓDICO segueix present a les xarxes socials més veteranes: FacebookYoutube i Twitter.