COMUNICAT

Cabify insta Torra i Colau a no recolzar "els objectius particulars del taxi"

La plataforma de VTC demana de nou al Govern que no aprovi aquest dimarts el decret

zentauroepp46702209 vtc diagonal bcn190128103324

zentauroepp46702209 vtc diagonal bcn190128103324 / FERRAN NADEU

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

 Cabify, plataforma de vehicles de lloguer amb conductor (VTC), ha instat el president de la Generalitat, Quim Torra, i l’alcaldessa de Barcelona, Ada Colau, a protegir l’"interès ciutadà per sobre dels objectius particulars del sector del taxi".

Segueixi aquí en directe les últimes notícies sobre el conflicte del taxi i els VTC a Barcelona i Madrid.

En un comunicat, la companyia ha tornat a mostrar el rebuig a l’aprovació, prevista per a aquest dimarts, del decret llei de la Generalitat per regular el sector de les VTC i les restriccions de la qual suposen l’expulsió de l’aplicació de Cabify de Barcelona i Catalunya".

Cabify apel·la al diàleg i ha demanat a les administracions que "aturin aquesta proposta regulatòria que no beneficia ni el sector VTC ni el mateix sector del taxi, i que generarà un greu perjudici al conjunt dels ciutadans".

Notícies relacionades

Els treballadors de VTC van iniciar les protestes el 19 de gener, quan van situar els seus automòbils al llarg de l’avinguda de la Diagonal de Barcelona, ocupant dos carrils entre la plaça Francesc Macià i el carrer Ganduxer.

Les mobilitzacions dels conductors de vehicles de lloguer amb conductor, uns 4.000 a Barcelona, s’han mantingut, i aquest dilluns està prevista una concentració a la Conselleria de Territori de la Generalitat.

Temes:

Cabify