La Guàrdia Civil desmenteix la notícia falsa sobre Julen que circula per WhatsApp

Els pares anuncien accions legals contra els que difonguin missatges difamatoris

mineros-rescate-julen

mineros-rescate-julen

1
Es llegeix en minuts
El Periódico / Agencias

La Guàrdia Civil, a través del seu compte oficial de Twitter, ha desmentit un missatge que circula sobre el petit Julen a les xarxes socials i en les aplicacions de missatgeria telefònica, assegurant que és "fals", a més d’"inversemblant, dolorós i calumniós" i insta a no difondre'l.

El missatge, que ha corregut sobretot per WhatsApp, apunta a una teoria alternativa sobre els fets que estaria investigant la Guàrdia Civil, cosa que l’Institut Armat ha desmentit acusant els qui el difonen de "tontos de les notícies falses".

Notícies relacionades

Juan José Cortés, el pare de la Mari Luz, després de parlar amb els pares del Julen, ha assegurat que aquests estan "molestos i indignats per injúries i calúmnies" que circulen aquests dies, "que són absolutament falses" i que prendran mesures judicials contra qualsevol persona que "aboqui a les xarxes socials mentides contra la família".

Mal a la família

Sobre això, ha apuntat que "el Julen encara no ha aparegut i això li fa molt mal a la família", i per això ha demanat "el màxim respecte". "L’únic que ens ha de preocupar a tots és treure el Julen d’on és", ha assegurat.