CONFLICTE

Els taxistes de Madrid bloquegen els accessos de la Fitur

Milers de conductors cremen contenederos i tallen l'M-40

20190123 422505 bloqueofiturtaxise 1 1 / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Milers de taxistes es concentren aquest dimecres als accessos al recinte firal de Madrid, Ifema, on s’inaugura avui la fira de turisme Fitur. Un grup de taxistes ha calat foc a uns contenidors a la via d’entrada d’Ifema, cosa que ha provocat una intensa foguera.

[Seguiu aquí en directe les notícies sobre el conflicte del taxi i els VTC a Madrid i Barcelona] 

Desenes de vaguistes han protagonitzat talls de trànsit a l’autopista de circumval·lació de Madrid, l’M-40, en els dos sentits als voltants de l’accés al recinte firal, cosa que ha provocat importants retencions.

Un altre dels accessos a Ifema, a l’avinguda dels Poblados, també ha patit talls de trànsit provocats per les manifestacions del col·lectiu.

La protesta del sector del taxi, que reclama una regulació autonòmica dels VTC, es produeix enmig d’un important dispositiu policial entorn del recinte firal, amb centenars d’agents de la Policia Nacional i Policia Municipal.

Notícies relacionades

Aquest dimecres els Reis inauguraran la 39a edició de la Fitur, una de les fires més importants del sector turístic a Europa, juntament amb l’ITB de Berlín i la World Travel Market (WTM) de Londres, i de les més rellevants del món en la que és la seva edició més internacional.

Aquesta matinada associacions de taxistes i el Govern de la Comunitat de Madrid han mantingut una reunió d’urgència per intentar arribar a una solució al conflicte, tot i que la trobada ha acabat sense acord.

Temes:

Madrid Vagues