A LA FINCA 'LA LAPA'

Un nen de 4 anys mor d'un tret en una cacera a Sevilla

Tot apunta que el petit ha rebut un tret fortuït

caceria / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La Guàrdia Civil considera el tret fortuït la principal hipòtesi de la mort d’un nen de quatre anys durant una cacera que se celebrava en una finca de la localitat sevillana de Guillena, segons han indicat a EFE fonts de la investigació.

El succés es va produir minuts abans de les 11.30 hores, quan un testimoni va advertir al servei d’emergències que un menor havia resultat ferit per un tret en una cacera, segons ha informat el servei de coordinació d’emergències andalús.

El vedat, anomenat ‘La Lapa’, es troba al terme municipal de Guillena, als primers estreps de la serra nord de Sevilla.

Tot i que es va enviar un helicòpter al lloc dels fets per traslladar el menor, aquest finalment va ser desplaçat per les mateixes persones que es trobaven a la finca al centre de salut de Burguillos, el més proper al vedat i ubicat a 12 quilòmetres del lloc del succés (el de Guillena es troba a 21 quilòmetres).

Els metges del centre de Salut de Burguillos van intentar reanimar el nen, que presentava un únic tret, durant dues hores.

Notícies relacionades

Fonts properes al cas han informat que la Guàrdia Civil s’encarrega de la investigació del succés, sobre el qual el jutjat de guàrdia de Sevilla ha decretat el secret de sumari.

El cos del menor ha sigut traslladat a l’Institut Anatòmic Forense de Sevilla perquè li sigui practicada l’autòpsia.

Temes:

Màlaga Caça