Al Carib

Caos en un creuer: 270 persones encomanades per un virus

El barco Oasis of the Seas, que fa un viatge pel Carib, torna aquest dissabte, un dia abans del previst

dwpqc0yxqaakdd5

dwpqc0yxqaakdd5

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’enorme creuer Oasis of the Seas, de la companyia Royal Caribbean, ha hagut d’escurçar el seu periple pel Carib després de què un brot de norovirus (que produde vòmits i diarrea) afectés més de 270 passatgers i membres de la tripulació. Aquest virus es transmet pel consum d’aliments contaminats, aigües fecals o el contacte entre persones infectades.

El barco torna aquest dissabte a Port Canaveral, en lloc de diumenge, com estava estipulat. El portaveu de l’empresa, Owen Torres, li va dir aquest dijous a l’agència The Associated Press: “Pensem que l’apropiat és portar tothom de tornada abans en lloc de tenir els hostes preocupats per la seva salut".

El creuer havia salpat d’allà diumenge passat per a un trajecte de de set dies pel Carib, que es reduirà a sis perquè no farà la parada a Cozumel, Mèxic, per tornar abans.

Notícies relacionades

Diversos passatgers es van queixar a les xarxes socials que el creuer “era en un caos total” quan aquest es va aturar a Jamaica, i es van veure obligats a quedar-se a l’interior del barco sense disfrutar de l’estada

Aquest és un dels creuers més grans del món, amb 18 pisos i capacitat per a 6.000 passatgers i una tripulació de 2.000 persones.

Temes:

Creuers