Tres detinguts

Alliberada una dona amb discapacitat intel·lectual prostituïda en un club d'Àvila

La jove havia sigut captada a Romania després de ser enganyada per un home 26 anys més gran que ella

zentauroepp18256115 barcelona 09 02 2012  coche patrulla de la policia nacional 181023085704

zentauroepp18256115 barcelona 09 02 2012 coche patrulla de la policia nacional 181023085704

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Agents de la Policia Nacional han alliberat una víctima de tràfic amb discapacitat intel·lectual que estava sent explotada sexualment a Àvila i que, prèviament, havia sigut captada a Romania mitjançant el mètode del ‘lover boy’ després de ser enganyada per un home 26 anys més gran que ella.

L’operació ha culminat amb la desarticulació d’una xarxa d’àmbit internacional i la detenció de tres persones a Àvila (2) i Romania, i el considerat com a principal responsable ha ingressat en presó preventiva.

Notícies relacionades

La xarxa va captar la jove a Romania la jove, que va ser traslladada a Espanya quan tenia 18 anys i ell 44, cosa que unida a la seva situació econòmica i social, la van fer caure fàcilment en l’engany. Des de la seva arribada al nostre país, la jove ha estat sota el control de la xarxa que l’explotava en un club de cites.

La investigació va revelar que el líder de l’organització comptava ambl’ajuda de la seva neboda, dona que sempre acompanyava a la víctima i actuava com la seva controladora, i amb l’encarregat del club en què era explotada, que sotmetia la jove a contínues amenaces contra ella i els seus familiars. A més, no dubtaven a utilitzar la violència quan no buscava clients al club o quan estava asseguda en un tamboret sense treballar.

Temes:

Prostitució