Després d'una operació d'apendicitis

Una jutge rebutja la petició d'un pare de tractar el seu fill en coma amb homeopatia

Un hospital de Madrid va denegar la petició de la família

fundacin jimnez daz

fundacin jimnez daz

1
Es llegeix en minuts
Vanesa Lozano
Vanesa Lozano

Redactora

Especialista en Sucesos

ver +

El Jutjat 35 de Madrid ha rebutjat la sol·licitud de Fernando C. G. de tractar el seu fill en coma amb un un tractament homeopàtic i vitamina C. La titular del jutjat considera que Francisco presenta un "pronòstic terminal" i que el tractament proposat pel pare "té en tot cas un caràcter pal·liatiu que en cap cas milloraria la situació del pacient".

El pare es va presentar aquest dimecres als jutjats de la Plaça de Castella per proposar que el complex sanitari practiqués una pseudoteràpia com a remei a l’estat de salut de Francisco José C. R., de 23 anys, segons ha publicat el diari 'El País’. El noi està en coma induït després d’una operació d’apendicitis realitzada el passat dia 23 de desembre, ingressat a l’Hospital Universitari Jiménez Díaz de Madrid.

Notícies relacionades

En concret, el pare vol que es prescrigui al seu fill injeccions en sang d’Apis-homaccord, Lymphomyosot i Cerebrum, medicaments amb "un gran resultat a França" segons manté, a més de vitamina C intravenosa.

L’hospital ha rebutjat realitzar aquesta homeopatia, en línia amb el projecte del Govern posat en marxa el novembre per expulsar a les pseudoteràpies dels centres sanitaris, però la família del noi estudia el seu trasllat a una altra clínica que atengui aquesta demanda.