Violen i apallissen una estudiant nord-americana a Madrid: així explica la seva agressió Andrea Sicignano

La Policia ja ha detingut l'agressor

"Vaig pujar en un autobús equivocat", explica

violan-y-golpean-brutalmente-a-una-joven-estadounidense-en-aluche-madrid / periodico

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

Una estudiant dels Estats Units de 27 anys que viu a Madrid va ser agredida i violada per un home fa dos caps de setmana al costat de l’estació d’autobusos d’Aluche quan tornava a casa seva, segons fonts de la Direcció Superior de Policia.

Tal com relata la noia, Andrea Sicignano, en el seu compte de Facebook, viu a Madrid des de fa sis mesos i, tant ella com el seu amic, aquell dia estaven "borratxos" després d’acudir a un espectacle de flamenc. Al tornar a casa tots dos es van separar per anar cadascú per separat al seu domicili.

Perduda de matinada

La jove relata que es va confondre d’autobús i va ser l’última a baixar amb un home que li va oferir la seva ajuda. "Jo estava perduda a les 4 de la matinada, i tot el transport públic havia deixat de circular. Necessitava ajuda i aquest home em va assegurar que podia ajudar-me a arribar a casa", explica.

Notícies relacionades

La noia va intuir més tard que podia estar en perill i quan va provar de fugir "l’home es va tornar violent". "Mentre lluitava va començar a vèncer. Jo estava cridant i lluitant amb tot la força que podia reunir. Vaig intentar desesperadament d’arribar al meu telèfon però va dir: 'Tinc el teu telèfon, no pots trucar a ningú'. Em va colpejar a la cara una vegada i una altra fins que no vaig poder lluitar més. Ja no podia cridar. Amb prou feines podia veure res a través de la sang als meus ulls. Em va violar", explica la noia.

Segons ha avançat 'ABC' i han confirmat a Europa Press fonts de la Direcció Superior de Policia, la noia va denunciar el 9 de desembre aquests fets. Tres dies després, gràcies a la investigació de les Unitats de Família i Dona (UFAM), van poder detectar qui era l’agressor, amb nou antecedents (cap per agressió sexual), i el van detenir a Carabanchel.