Tragèdia a Huelva

Trobades restes de sang a la casa de l'assassí de Laura Luelmo

Bernardo Montoya no va poder fer-les desaparèixer malgrat fregar la vivenda per esborrar les pistes

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els investigadors han trobat restes de sang a la casa de Bernardo Montoya a El Campillo (Huelva) que podrien correspondre a la seva víctima, la jove professora Laura Luelmo, el cadàver de la qualla jove professora Laura Luelmo va ser trobat dilluns, segons han indicat a Efe fonts pròximes a la investigació. Unes restes biològiques que l’agressor, detingut ahir per la Guàrdia Civil, no va poder fer desaparèixer, malgrat haver fregat la vivenda per esborrar qualsevol pista. 'El País’ dona per confirmat que la sang pertany a la víctima.

► Seguiu l’última hora de Laura Luelmo

Laura Luelmo

La descoberta de restes de sang pot demostrar que Montoya, un home de 50 anys que a l’octubre va sortir de la presó, va portar a casa seva la víctima, en contra de la versió que, pel que sembla, va oferir l’assassí als agents de la Guàrdia Civil.

Montoya va confessar que va segrestar, va intentar violar, sense aconseguir-ho, i va matar la jove professora de Zamora, però l’autòpsia ha confirmat que sí que hi va haver agressió sexual.

Després de dues hores d’interrogatori a la Comandància de la Guàrdia Civil de Huelva, el detingut va confessar als investigadors que la noia li va preguntar per un supermercat, la va enganyar i la va enviar a un carrer sense sortida, on la va agafar, la va colpejar i la va deixar inconscient.

Al maleter

Notícies relacionades

Posteriorment, segons el seu relat, va ficar la Laura al maleter del cotxe i la va traslladar fins al lloc on va ser localitzada. Allà la va despullar i la va intentar violar, però no ho va aconseguir, tot i que l’autòpsia confirma que hi va haver agressió sexual.

Les restes trobades a casa seva poden desmuntarn aquesta versió, ja que, a més, i segons les fonts consultades, Montoya va portar la noia a la vivenda la mateixa nit de la seva desaparició i no va ser fins l’endemà que la va deixar al lloc on va ser trobada ja sense vida, una zona de matolls del paratge de Las Mimbreras, a uns quatre quilòmetres d’El Campillo.

Temes:

Assassinats