A MANRESA

Llibertat provisional per a l'home que va deixar morir la seva dona malalta

Haurà de comparèixer cada setmana al jutjat, sota l'acusació d'homicidi imprudent

zentauroepp46302857 pla mitj  de l immoble on vivia el matrimoni  a la carretera181219121348

zentauroepp46302857 pla mitj de l immoble on vivia el matrimoni a la carretera181219121348 / Gemma Aleman

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El jutjat de violència sobre la dona de Manresa ha acordat aquest dimecres deixar en llibertat provisional l’home detingut per no cuidar la seva dona malalta, que va acabar morint. El jutge ha decidit també que l’home comparegui cada setmana en dependències judicials. La causa està oberta per un delicted’homicidi imprudent. 

Els Mossos d’Esquadra van arrestar dilluns l’home, de 63 anys i de nacionalitat espanyola, per haver desatès la seva dona, malalta, fins a l’extrem de causar-li la mort.

Notícies relacionades

La víctima, una dona de 57 anys amb un elevat grau de dependència del sospitós, va ingressar el 14 de desembre en unestat de deteriorament molt avançat a l’Hospital Sant Joan de Déu de Manresa i poques hores després va morir. 

El centre sanitari, que encara no ha acabat el seu informe mèdic, va activar la policia catalana al veure que la dona presentava unaalarmant falta de massa muscular a les extremitats. Segons fonts pròximes al cas, estaven a la "pell i l’os". Al seu cos, a més, hi haviaabundants úlceresque confirmen que la dona va passar un llarg període de temps sense moure’s del llit, fins i tot fent les seves necessitats sense moure’s.