Detinguda l'amant d'un home gran assassinat a Terrassa

El crim va passar fa 11 mesos i els Mossos també han arrestat dues persones del cercle de la dona

Els investigadors creuen que la dona va atacar l'home per sostreure-li diners en efectiu que aquest deixava a canvi de joies

El cos ha sigut trobat pels agents amb evidents signes de violència. / ATLAS VÍDEO

1
Es llegeix en minuts
Guillem Sànchez

Els Mossos d’Esquadra han detingut tres persones per la seva vinculació amb l’assassinat d’un home gran de 76 anys a Terrassa el 26 de gener del 2018, segons fonts consultades per EL PERIÓDICO. 

Entre els detinguts hi ha una dona de mitjana edat, d’origen marroquí, amb qui la víctima mantenia algun tipus d’acord econòmic a canvi de mantenir relacions sexuals de forma periòdica

L’home es dedicava a la usura, fent préstecs si li deixaven com a dipòsit joies apreciades pels qui sol·licitaven el crèdit. Fonts policials consideren que la detinguda, segons tots els indicis de la investigació, és l’autora material del crim, però va actuar en col·laboració amb els dos altres sospitosos –del seu entorn– i va acabar amb la vida de l’home per aconseguir els diners en efectiu i les joies de valor que pogués amagar a l’immoble. 

El cos de l’home, que vivia sol, va ser trobat a l’interior del seu domicili amb ganivetades. Una veïna va trucar al 112 per alertar que feia dies que no el veia, malgrat que un dels llums del pis estava encès de forma ininterrompuda. 

Notícies relacionades

Els Bombers de la Generalitat van accedir a la vivenda amb els Mossos per fer comprovacions després de rebre aquest avís, i van constatar que a dins hi havia el cadàver del veí i que presentava signes de violència.

Agents del’Àrea d’Investigació Criminal de la Regió Metropolitana Nord es van fer càrrec del cas, que segueix sota secret de sumari, i ha pogut ser resolt gairebé 11 mesos després. Està previst que els tres detinguts passin a disposició judicial en les pròximes hores. 

Temes:

Catalunya