Investigació oberta

Detingut un menor per haver agredit sexualment dones al costat de la Vall d'Hebron de Barcelona

El noi, de 17 anys, va actuar almenys en tres ocasions, però en una la dona va impedir que l'atacant consumés l'agressió

Afers Socials considera els fets són "molt greus" i confirma que el menor estava sota la seva protecció

 

  / ALBERT BERTRAN

1
Es llegeix en minuts
Elisenda Colell
Elisenda Colell

Redactora

Especialista en pobresa, migracions, dependència, infància vulnerable, feminismes i LGTBI

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Els Mossos han detingut un noi de 17 anys acusat de dues violacions i una altra temptativa a una tercera. El detingut cometia les seves agressions als voltants de l’Hospital de la Vall d’Hebron de Barcelona. La conselleria d’Afers Socials confirma que el menor estava tutelat per la DGAIA. S’havia escapat del centre on vivia, almenys per cometre aquestes agressions. La conselleria assegura que els fets són "molt greus" i demana que s’actuï sempre contra les agressions sexuals. 

Segons fonts policials, el menor detingut actuava als voltants de la zona d’aparcament del centre hospitalari i les seves víctimes eren dones que entraven o sortien de l’hospital. L’acusat va actuar presumptament en tres ocasions, però en una la dona va impedir que l’atacant consumés la seva agressió.

Notícies relacionades

El jove va ser detingut el dissabte 8 de desembre. Des de llavors està internat en un centre de justícia juvenil de forma cautelar. Els Mossos no han donat per tancada la investigació. 

El detingut va arribar a Barcelona com a menor estranger no acompanyat ('mena') i estava sota la tutela de la Generalitat, segons l’agència EFE.