A Sant Joan de Mollet

Desmantellada a Girona una finca on es criaven galls per a baralles

Els Mossos van trobar a les mateixes instal·lacions una plantació de marihuana en ple rendiment

big 896525407120418 00

big 896525407120418 00 / CME (DGCG)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos han desmantellat una finca de Sant Joan de Mollet (Gironès), on s’estaven criant galls per fer lluites il·legals i on es mutilaven part d’aquests animals. A l’entrar a les instal·lacions, la policia va descobrir també una plantació de marihuana en ple rendiment. Han quedat arrestats un home i una dona de nacionalitat dominicana i veïns de l’Hospitalet de Llobregat (Barcelonès).

A l’entrada i registre de la finca es van localitzar un total de 211 aus, concretament 99 mascles adults, 15 mascles joves, tots criats per fer baralles de galls, així com 75 femelles adultes de gall de lluita i 22 gallines adultes productores d’ous i dos ànecs. La majoria no tenien ni menjar ni aigua. També es van localitzar dues caixes de trampes de captura de fauna.

Fruit de la investigació, els Mossos van desmantellar també una plantació de marihuana en venda amb tot el material idoni per a la seva producció i creixement, com ara llums i aires condicionats. La casa tenia tres escomeses de corrent fraudulentes que van suposar un frau de 20.000 euros. Dins de la casa es van localitzar 1.800 esqueixos de plantes que s’haguessin convertit en una producció efectiva de marihuana l’any següent i 405 plantes de marihuana.

La investigació està oberta i no es descarten més detencions.

Notícies relacionades

 

 

Temes:

Cànnabis