PER A ENVIAMENTS A DIVERSOS CONTACTES

WhatsApp oferirà una vista prèvia dels missatges abans d'enviar-los

La funció és una de les novetats que incorpora l'última versió beta de l'aplicació de missatgeria instantània

undefined40800033 file photo  men pose with smartphones in front of displayed 180720175100

undefined40800033 file photo men pose with smartphones in front of displayed 180720175100 / DADO RUVIC

1
Es llegeix en minuts
Europa Press

WhatsApp està provant en la seva aplicació beta la funció 'Multi Share', que ensenyarà una vista prèvia del contingut d’un missatge que es vulgui compartir amb diversos contactes. Així, l’usuari podrà confirmar o cancel·lar l’operació abans que el missatge es comparteixi. 

La nova característica s’ha incorporat en la versió 2.18.366 del 'software' en proves de WhatsApp per al sistema operatiu Android, segons ha publicat el mitjà WABetaInfo en el seu compte de Twitter.    

'Multi Share' permet visualitzar un missatge abans de compartir-lo amb dos o més persones. Per accedir a la nova utilitat, cal utilitzar la funció 'Compartir' amb la que l’usuari pot enviar als seus contactes contingut procedent d’una altra aplicació.

Confirmar els reenviaments múltiples

Notícies relacionades

Quan l’usuari comparteix el contingut, apareix una altra finestra abans d’executar-se l’enviament en la que es mostra la vista prèvia i des de la qual es pot cancel·lar o confirmar l’operació. Aquesta funció permetrà evitar reenviaments no desitjats.

La funció de vista prèvia és compatible amb la previsualització dels enllaços d’altres llocs web, segons ha comprovat WABetaInfo.