Detingut un home per haver apunyalat una treballadora social de Salt

Els fets han tingut lloc sobre les 13.30 hores i els agents desplaçats al lloc s'han trobat la dona a terra amb una ferida oberta a l'abdomen

Els Mossos van arrestar el sospitós dies enrere per haver amenaçat els treballadors del Consorci de Benestar Social del Gironès-Salt

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018  barcelona violen una ni181113211118

undefined45857519 santa coloma de geamanet 11 11 2018 barcelona violen una ni181113211118 / RICARD CUGAT

1
Es llegeix en minuts

Un home ha sigut detingut després d’haver apunyalat en ple carrer una treballadora social del Consorci del Benestar Social a la localitat gironina de Salt. Segons han informat els Mossos d’Esquadra, l’agressor havia sigut detingut anteriorment per haver amenaçat els treballadors del centre. 

Els fets han tingut lloc sobre les 13.30 hores i els agents desplaçats al lloc s’han trobat la dona a terra amb una ferida oberta a l’abdomen, de manera que ha sigut traslladada a l’Hospital Santa Caterina i, posteriorment, al de referència de la província, el Trueta de Girona.

Té antecedents

Després d’haver consultat els testimonis de l’agressió, els Mossos han iniciat la recerca de l’autor de la punyalada, que ha sigut localitzat i detingut una hora més tard.

L’home, de 38 anys, de nacionalitat marroquina, sense domicili conegut i amb antecedents, està acusat d’un delicte d’homicidi en grau de temptativa i passarà pròximament a disposició del Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona.

Comunicat dels Treballadors

El comitè d’empresa del personal del Consorci ha enviat un comunicat en què condemnava "rotundament" l’agressió que ha patit la seva companya "aquest matí durant l’exercici de les seves tasques professionals".

Els treballadors asseguren que en els últims anys estan patint un "augment d’insults i agressions" que són "del tot inacceptables" i que se senten en una posició "d’indefensió i vulnerabilitat".

Notícies relacionades

Per això, han anunciat que es reuniran aquest dilluns per analitzar els fets i no descarten mobilitzacions per denunciar la falta de protecció en què treballa el personal del centre de serveis socials. 

En el comunicat, han volgut transmetre a la seva companya, a la seva família i al seu entorn tot el seu recolzament per a la "seva ràpida recuperació física i psicològica" dels fets. "Estem commocionats i valorant la gravetat de la situació", insisteixen. 

Temes:

Salt