Tecnologia

Un error de l'iPhone X permet que puguin veure les teves fotos esborrades

Dos joves experts en ciberseguretat van accedir a la paperera de reciclatge del telèfon

iphone-recorte

iphone-recorte

1
Es llegeix en minuts
Efe

Apple suma un nou problema de seguretat a l’iOS 12, l’última versió del sistema operatiu dels seus terminals, i que afecta directamentl’iPhone X.

Segons va publicar Forbes, dos 'hackers’, van aconseguir emportar-se un premi de 50.000 dòlars per descobrir aquest important error durant un concurs de fotografia mòbil. Richard Zhy i Amat Cama van fer una demostració en directe de com podien accedir a les fotografies esborrades recentment d’un iPhone X.

Els pirates informàtics van demostrar que, quan esborres una fotografia d’un iPhone X, el sistema operatiu t’informa que la imatge s’eliminarà tant del mòbil com de la carpeta corresponent d’iCloud.  Així, la foto passaria a una carpeta, on continua disponible durant 40 dies i a la qual els 'hackers’ han aconseguit accedir sense permís dels usuaris.

Notícies relacionades

Per sort, el perill que suposa aquest error depèn que del fet que els ‘hackers’ tinguin accés físic al dispositiu, però els dos descobridors estan bastant segurs que es podria utilitzar a distància.

 

Temes:

iPhone