Patia paràlisi cerebral

Mor als 9 anys Jaime Estrany, el nen que va impulsar la campanya de recollida de taps

"No podem estar més orgullosos de tu, amor meu, el nostre tresor, el nostre campió, el rei de la casa i per sempre el rei del nostre cor", ha escrit la seva mare a Facebook

jaume-estrany

jaume-estrany

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Jaime Estrany, el nen de Palma amb paràlisi cerebral que va impulsar la recollida de taps per recaptar fons d’ajuda per a menors amb la seva mateixa malaltia, ha mort als nou anys. Així ho ha anunciat la mare de l’infant, Antònia Balaguer Dávila, en una emotiva carta publicada al compte de Facebook de l’associació Arka Tapones Solidarios

"Mai vaig pensar que arribaria un dia que ja no estaries entre nosaltres. Has lluitat durant 9 anys, però aquesta última batalla ha sigut invencible carinyo meu. No podem estar més orgullosos de tu, amor meu, el nostre tresor, el nostre campió, el rei de la casa i per sempre el rei del nostre cor", escriu la seva mare. I continua: "Només tenim paraules d’agraïment per haver donat llum a la nostra vida, i haver-nos ensenyat a valorar molt més les coses".

Segons explica el 'Diari de Mallorca', l’any 2012 els pares de Jaime Estrany van iniciar aquesta campanya de recollida de taps per recaptar fons per ajudar el seu fill i a altres nens en la mateixa situació. La iniciativa es va expandir tant que els pares van decidir crear la fundació Arka per ajudar nens amb paràlisi cerebral.

Notícies relacionades

Aquest dimarts se celebra la vetlla del petit Jaime a Son Valentí entre les 14.40 i les 21.00 hores, i demà dimarts el funeral a la parròquia Sant Francesc de Paula a les 20.00 hores.

La mort de l’infant ha commogut milers de persones. També, les institucions. Entre les quals, els Bombers i la Policia de Palma, que han lamentat la pèrdua a través de les xarxes:

Temes:

Solidaritat