a granada

Tres morts en una explosió en una pirotècnia de Guadix

La detonació s'ha produït a l'empresa 'Pirotecnia María Angustias', que ja va patir un esdeveniment d'aquest tipus el 2004 amb dos morts

pirotecnia-guadix / periodico

1
Es llegeix en minuts
Efe / Granada

Tres persones han mort aquesta tarda enl’explosió  registrada en una pirotècnia de Guadix (Granada), segons ha informat la Delegació del Govern a Andalusia. L’ajuntament de la localitat ha informat que en el moment de l’explosió, ocorreguda a les 18.30 hores, hi havia sis persones a les instal·lacions, i segons la Guàrdia Civil, tres en van resultar il·leses.

L’explosió s’ha produït a l’empresa local ‘Pirotecnia María Angustias’, ubicada al camí de Lugros, i s’ha sentit pràcticament a tota la ciutat, segons ha informat el consistori.

Fins al lloc s’han desplaçat efectius dels bombers, Policia Local, Guàrdia Civil i serveis sanitaris, a més de l’alcaldessa de Guadix, Inmaculada Olea. La zona ha sigut tallada per facilitar el treball dels dispositius i fins allà s’ha desplaçat la subdelegada del Govern a Granada, Inmaculada López Calahorro.

Notícies relacionades

Aquesta pirotècnia ja va registrar el 17 de juny del 2004 una altra explosió en què van morir un home i una dona. 

Condol de Susana Díaz

La presidenta de la Junta d’Andalusia, Susana Díaz, ha lamentat la mort a través del seu compte de Twitter. La titular de la Junta ha expressat el condol “als familiars, companys i amics” dels treballadors de la fàbrica de pirotècnia de Guadix morts en una explosió.