Puigdemont va desatendre l'última mediació d'Urkullu el dia de la DUI i altres notícies que has de saber avui, en un minut

zentauroepp38967857 puigdemont urkullu181021172728

zentauroepp38967857 puigdemont urkullu181021172728

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Aquestes són les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1) Carles Puigdemont va desatendre l’últim intent de mediació d’Iñigo Urkullu Iñigo Urkullu  el mateix dia de la DUI. El ‘lehendakari’ va enviar una proposta ‘in extremis’ dues hores abans del ple del 27 d’octubre que l’expresident va ignorar. Hores abans de la DUI, Puigdemont va admetre a JxSí: "No tenim res". Puigdemont es reuneix aquesta tarda a Waterloo amb el seu successor, Quim Torra.


2) Primera entrevista de la plataforma dels Mossos que planta de cara al Govern de Quim Torra i exigeix el final de la instrumentalització política de la policia catalana. "Volem fer bé la nostra feina i no podem", denuncien.

3)10 amfitrions d’Airbnb a Barcelona guanyen 84.500 euros al diaEl mapa de DataHippo ofereix una visió descarnada de l’economia col·laborativa.


Notícies relacionades

4) Angela Merkel suspèn la venda d’armes a l’Aràbia Saudita per l’assassinat del periodista dissident Jamal Khashoggi. La cancellera alemanya demana, en un acte de campanya, jutjar els responsables del crim. Les autoritats saudites qualifiquen d’"error enorme" la mort de Khashoggi i asseguren que el príncep Mohamed bin Salman no en sabia res.


5) L’Espanyol ja és segon a la Lliga després de guanyar l’Osca (0-2). Feia 21 anys, des de la temporada 97-98, amb José Antonio Camacho a la banqueta, que l’equip blanc-i-blau no es veia tan amunt amb la temporada tan avançada.