De 14 a 24 anys

Dos de cada deu joves han visitat webs d'alt risc

Principalment es tracta de pàgines amb continguts que mostren com autolesionar-se, com fer mal a altres persones o com estar extremadament prim

1
Es llegeix en minuts

Almenys 2 de cada 10 joves d’entre 14 i 24 anys reconeixen haver visitat, l’últim any, pàgines web amb continguts que mostren com autolesionar-se, com fer mal a altres persones o com estar extremadament prim.

Segons la recerca 'Joves al món virtual. Usos, pràctiques i riscos’, elaborada pel Centro Reina Sofía i la Fundació Mapfre –amb una entrevista a 1.400 joves–, el 55% d’ells diuen que miren el mòbil constantment, fins i tot a classe o treballant (29%).

Notícies relacionades

Pel que fa a l’assetjament, 7 de cada 10 creuen que és bastant o molt freqüent i el 34% reconeixen haver patit algun tipus de maltractament, com insults o amenaces.

Els joves es connecten a internet per buscar informació (90%), per escoltar o descarregar música (90%), per mantenir el contacte amb persones que no veuen (74%) o per jugar a videojocs ‘online’ (70%) i fins i tot un 22% reconeix que fa apostes per internet.