Nomenament

Pau Marí-Klose, nou alt comissionat per a la lluita contra la pobresa infantil

El sociòleg substitueix María Luisa Carcedo, després del seu nomenament com a ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social

PONENT.A Pau Marí-Klose li va correspondre una de les ponències del congrés d’oci educatiu celebrat el mes passat.

PONENT.A Pau Marí-Klose li va correspondre una de les ponències del congrés d’oci educatiu celebrat el mes passat. / FIRMA DE FOTO

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El professor de Sociologia de la Universitat de Saragossa Pau Marí-Klose ha sigut nomenat pel Govern com a alt comissionat per a la lluita contra la pobresa infantil, en substitució de María Luisa Carcedo, després del seu nomenament com a nova ministra de Sanitat, Consum i Benestar Social.

Així ho ha anunciat aquest divendres 14 de setembre la portaveu del Govern i ministra d’educació, Isabel Celaá, durant la roda de premsa posterior a la reunió del Consell de Ministres.

Notícies relacionades

Marí-Klose ja era, des del mes de juny passat, el director general de l’oficina de l’alt comissionat per a la lluita contra la pobresa infantil, un òrgan de nova creació, instituït pel Govern de Pedro Sánchez, i que depèn del Ministeri de la Presidència.

Entre els anys 2008 i 2010 va ser responsable de projectes científics de l’Institut d’Infància i Món Urbà, on va ser director dels Informes de la Inclusió Social a Espanya de Caixa Catalunya el 2008 i el 2009. A més, pertany al grup d’investigació sobre Política Social i Estat del Benestar (POSEB) al Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC).

Temes:

Pobresa