Sánchez exhibeix la seva tesi per acorralar Casado i altres notícies que has de saber avui, en un minut

GRAF410. MADRID, 11/09/2018.- El presidente del Gobierno, Pedro Sánchez, durante su intervención en la sesión de control del Gobierno que tiene lugar esta tarde en el Senado. EFE/Kiko Huesca

GRAF410. MADRID, 11/09/2018.- El presidente del Gobierno, Pedro Sánchez, durante su intervención en la sesión de control del Gobierno que tiene lugar esta tarde en el Senado. EFE/Kiko Huesca / Kiko Huesca (EFE)

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Les cinc notícies que has de saber avui per estar informat:

1/ Sánchez exhibeix la seva tesi per acorralar Casado. Des d’aquest divendres, tots els interessats podran comptar amb una còpia del document sobre la diplomàcia econòmica espanyola, i comprovar si les informacions publicades aquesta setmana que acusen el cap de l’Executiu de plagi tenen cap base. Sánchez insisteix que no.


2/ El doctor Josep Baselga ha dimitit del seu càrrec de director mèdic del prestigiós Memorial Sloan Kettering després que es revelés que va ometre que va cobrar milions de dòlars de farmacèutiques en desenes d’articles de recerca.


3/ Crisi en el PDECat per la moció retirada. La decisió del partit postconvergent de retirar una moció a favor del diàleg en el marc de l’ordenament legal, pactada amb el PSOE, ha generat un terratrèmol intern de tal magnitud que algun destacat membre del partit com Carles Campuzano ha amenaçat d’abandonar el projecte.


Notícies relacionades

4/ El Congrés aprova l’exhumació de Franco. El Govern va tirar endavant el decret per 172 vots a favor –la mateixa majoria que va permetre a Sánchez triomfar amb la moció de censura–, dos en contra “per error” dels populars Jesús Posada i José Ignacio Llorens i 164 abstencions.


5/ EL PERIÓDICO inaugura l’exposició dels seus 40 anys.  La mostra gratuïta, que resumeix la vida d’aquest rotatiu i de la societat que l’acull, ja està oberta al públic en el marc dels jardins del Palau Robert, a la confluència del passeig de Gràcia amb la Diagonal de Barcelona.