Anar al contingut

PRECARIETAT

Els estudiants d'un institut de Mollerussa inicien les classes en un antic hotel

Malgrat que la previsió inicial era que només es passessin a l'antic hotel el primer trimestre, la Conselleria d'Ensenyament no descarta que hagin de passar-hi més temps

Els estudiants d'un institut de Mollerussa inicien les classes en un antic hotel

Salvador Miret

Els alumnes d’un institut de secundària de Mollerussa (Lleida) han començat el curs aquest dimecres a les instal·lacions de l’antic hotel Cal Duch, edifici que alguns d’ells ja coneixien perquè procedeixen de l’escola Les Arrells, que també van estar-hi en els seus inicis de manera provisional.

Malgrat que la previsió inicial era que només es passessin a l’antic hotel el primer trimestre, la Conselleria d’Ensenyament no descarta que hagin de passar-hi més temps perquè l’Ajuntament encara no ha formalitzat la cessió dels terrenys al Govern, ha explicat a Europa Press el delegat del departament a Lleida, Carles Vega.

“Aquest dijous em reuneixo amb l’alcalde de Mollerussa, Marc Solsona, per concretar la cessió del terreny. La Conselleria té interès en què l’ajuntament acceleri els tràmits”, ha afirmat Vega.

Per oferir-li la millor experiència possible estem canviant el nostre sistema de comentaris, que passa a ser Disqus, que gestiona 50 milions de comentaris en mitjans d'arreu del món cada mes. Ens disculpem si aquests primers dies hi ha algun procés extra de 'login' o si el servei no funciona al 100%.