GEST NOBLE

Final feliç per a l'Estrella, la gosseta que va cuidar tota la nit un ancià amb alzheimer

La família de l'home aconsegueix adoptar-la i la bateja amb el nom d'Estrella

estrella / periodico

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

La gosseta que va estar cuidant tota una nit el Francisco, un ancià amb alzheimer que s’havia perdut a Burriana (Castelló), ha vist recompensat el seu gest: ara tindrà una llar, ja que la família de l’home l’ha adoptat.

L’Estrella, que és com ha sigut batejada, era una gossa de carrer que al topar amb Francisco va decidir quedar-se tota la nit al seu costat. L’ancià havia sortit a la tarda de casa seva, però es va desorientar i quan va caure la nit no va saber tornar.

Notícies relacionades

La família va trucar a la Policia Local, que, malgrat pentinar tot el terme municipal durant la nit, no va trobar l’ancià fins al matí següent. Al seu costat hi havia l’Estrella, que fins i tot es va entossudir a acompanyar el seu nou amic al’ambulància que el va traslladar a un centre hospitalari.

Aquell mateix matí, la família ja es va interessar per adoptar la gosseta i ara el desig s’ha fet realitat. Primer, això sí, ha passat per una residència canina per recuperar-se de la desnutrició que patia i d’algunes ferides a la pell.

Temes:

Alzheimer Gossos