Baralla familiar

Detingut un home per matar el seu germà a Palafrugell

Veïns del municipi asseguren que les disputes entre tots dos, que vivien a la mateixa casa, eren habituals

zentauroepp44755882 palafrugell180824164658

zentauroepp44755882 palafrugell180824164658 / Gerard Vila

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els Mossos d’Esquadra investiguen el presumpte assassinat d’un home, de 40 anys, en mans del seu germà a Palafrugell (Girona), segons confirmen fonts policials. Les autoritats han detingut el suposat autor de l’homicidi, de 51 anys i de nacionalitat espanyola, aquest migdia després d’haver donat ell l’avís a la policia.

L’home pertany al clan familiar dels Cortés, conegut per les autoritats, segons avança Radio Ser Girona. Els Mossos han apuntat que l’eina utilitzada en el crim és una arma blanca. El presumpte homicida passarà a disposició del jutge d’instrucció de la Bisbal d’Empordà.

De matinada

Veïns del municipi han explicat que la disputa entre els dos germans va començar a altes hores de la matinada, cap a les quatre, però que les discussions entre tots dos eren habituals, així com la seva addicció per les drogues i l'alcohol. Poc abans de les vuit del matí, la policia local del municipi va rebre una trucada del presumpte autor comunicant que el seu germà es trobava "indisposat", segons el cap del cos, David Puertas.

Després de traslladar diverses unitats al domicili dels germans, agents de la policia catalana s’han trobat la víctima dessagnada al terra de la vivenda, al carrer de la Caritat. Les autoritats han assegurat la zona i, seguidament, han informat els Mossos d’Esquadra perquè agafessin el relleu del cas. El cos de policia ha observat signes de violència en la víctima, per la qual cosa el succés ha passat a l’àrea d’Investigació Criminal de Girona.

Notícies relacionades

Segons EFE, el presumpte autor del crim ha explicat a les autoritats que ha trobat el seu germà mort aquest mateix matí després de veure'l per última vegada la nit anterior. Tots dos compartien casa: un vivia a la planta baixa i l’altre, al primer pis.

El cos del difunt serà traslladat a l’Institut de Medicina Legal de Girona, on se li practicaràl’autòpsia, mentre que el detingut es quedarà a la comissaria fins que passi a disposició del Jutjat d’Instrucció.