HOMICIDI IMPRUDENT

Mor una nena de 10 mesos després que el seu avi se l'oblidés al cotxe durant vuit hores

L'home, de 56 anys, està imputat per un delicte d'homicidi imprudent

Queda lliure, després de ser ingressat en un hospital de Manacor per un atac d'ansietat

zentauroepp43469020 graf4591  vitoria  espa a   24 05 2018   fotograf a facilita180530121935

zentauroepp43469020 graf4591 vitoria espa a 24 05 2018 fotograf a facilita180530121935 / Policia Naciona

1
Es llegeix en minuts
Agencias

Una nena de 10 mesos va morir aquest divendres a la localitat mallorquina de Manacor després que l’avi, de 56 anys i que estava a càrrec de la neta,se la deixés a l’interior del cotxe, segons va informar la Policia Nacional. L’home ha sigut imputat per un delicte d’homicidi imprudent, i inicialment va ser hospitalitzat després de patir un atac d’ansietat. Aquest dissabte, va prestar declaració i va quedar en llibertat.

Tot just trobar el cadàver, l’avi va demanar ajuda als vianants que hi havia per la zona, però no es va poder fer res per reanimar la nena. En un primer moment, un metge que passejava pel carrer i dos treballadors d’una clínica pròxima van intentar practicar-li els primers auxilis, però les maniobres no van tenir èxit.

Es produeix la circumstància que el cotxe estava estacionat també molt a prop d’una comissaria de la Policia Nacional, per la qual cosa després de rebre l’alerta, diversos agents van acudir al lloc molt de pressa. Van ser ells que es van encarregar d’atendre l’home.

Quadro d’ansietat

Notícies relacionades

L’avi va ser traslladat a l’hospital amb un quadro d’ansietat. Tant ell com la petita són de nacionalitat espanyola.

La principal hipòtesi que estudia la policia és que la menor va morir a causa de les elevades temperatures després de quedar-se més de vuit hores a l’interior del vehicle. L’Institut Anatòmic Forense de Palma s’encarregarà de realitzar una autòpsia al cadàver de la nena. La Policia Nacional ha obert una investigació per aclarir els fets.

Temes:

Balears