Anar al contingut

A tot volum

Detinguda per torturar durant 16 anys els veïns amb Plácido Domingo

La dona, eslovaca, posava a tot volum una ària del cantant 16 hores diàries

Efe

Detinguda per torturar durant 16 anys els veïns amb Plácido Domingo

GEORG HOCHMUTH

Una dona de la localitat eslovaca de Sturovo (sud) ha sigut detinguda per posar durant 16 anys a tot volum, des de les sis del matí fins a les deu de la nit, una ària d’òpera interpretada pel tenor espanyol Plácido Domingo, informen mitjans locals.

"La propietària de la casa no va respectar ni tan sols una sentència definitiva del Tribunal Suprem que li prohibia posar aquesta música", va revelar la cadena privada TV Markyza.

La detinguda i diversos veïns estaven immersos en un llarg procés judicial pel qual es va prohibir a la dona tornar a posar música alta perquè ocasionava molèsties, però, com que no va respectar la decisió judicial va ser arrestada.

Els acords d’un fragment de quatre minuts de 'La Traviata', de Giuseppe Verdi, que la dona posava de forma repetida en el seu aparell de música, anaven acompanyats per xiulets  d’alguns veïns, amb la qual cosa el nivell de soroll al veïnat es feia "insuportable", va assenyalar la cadena JOJ.

L’instructor del cas, que va veure indicis de perill per les amenaces realitzades per la dona després de la seva detenció dilluns passat, va sol·licitar per a ella presó preventiva i un jutge haurà de dictaminar si prossegueix a la presó.

Es venjava dels lladrucs d’un gos

Pel que sembla, la detinguda protestava amb la seva música a tot volum pels lladrucs continus del gos d’un veí, tot i que la disputa va prosseguir fins i tot després de la mort de l’animal.

"Tothom pateix. No hi ha ni un moment de pau, des del matí fins a les deu de la nit. Tots els veïns pateixen", va relatar un veí al mitjà hongarès ‘Index’. Una altra veïna va afegir: "M’encanta Plácido Domingo, però no així". I un tercer, va assegurar: "Portaria aquí la gent que fa les lleis i els obligaria a estar asseguts davant d’aquesta casa. Si diuen que això està bé així, durant 10 anys, tot bé, però temo que s’avorririen de l’espectacle al cap de dues hores".