Anar al contingut

A l'Alt Empordà

Desmantellada una plantació de marihuana a Masarac

La Guàrdia Civil decomissa un miler de plantes

Europa Press

Desmantellada una plantació de marihuana a Masarac

La Guàrdia Civil ha desmantellat una plantació de marihuana de 1.050 plantes, amb un pes total de 224 quilograms, descoberta aquest dimecres al marge del riu Llobregat dins del terme municipal de Masarac (Alt Empordà).

Segons ha informat el Ministeri de l’Interior aquest divendres en un comunicat, la plantació va ser descoberta pel Servei de Protecció de la Naturalesa (Seprona) de la Guàrdia Civil quan estava realitzant serveis de prevenció de captures d’ocells fringíl·lids.

Al seu pas pel marge esquerre del riu Llobregat, dins del terme municipal de Masarac, van observar una persona que s’amagava ràpidament entre les bardisses, i quan hi van anar a fer una inspecció, van trobar la plantació, camuflada a la vista i envoltada de canyes.

Les diligències instruïdes, juntament amb el material confiscat, van ser posades a disposició del Jutjat d’Instrucció de guàrdia de Figueres (Girona).

Components del Seprona continuen les gestions per esbrinar la identitat de la persona fugida i si tenia alguna relació amb la plantació descoberta.

Temes: Cànnabis