PERDUTS A RIUDAURA

Els Bombers rescaten quatre menors de Tarragona perduts quan feien muntanyisme

El grup, format per dos monitors i vuit menors, va decidir separar-se, però quatre d'ells no van arribar al punt de trobada pactat

zentauroepp5885199 macro catalunya grupo excursionistas perdidos en el matagall180809211256

zentauroepp5885199 macro catalunya grupo excursionistas perdidos en el matagall180809211256

1
Es llegeix en minuts

Els Bombers de la Generalitat han aconseguit localitzar a primera hora de la nit quatre menors d’edat que s’han perdut aquesta tarda mentre feien muntanyisme a Riudaura, a la Garrotxa (Girona). Els adolescents, segons un missatge del cos, estaven "una mica nerviosos però en bon estat de salut".

Els menors, tres nois i una noia d’entre 14 i 15 anys, formen part d’un grup d’escoltes de Tarragona que practicava muntanyisme a la zona del puig de l’Ofrena, segons han informat els Bombers, que han rebut l’avís poc abans de les cinc de la tarda.

No van arribar al punt pactat

Notícies relacionades

El grup, format per dos monitors i vuit menors, va decidir separar-se, però quatre d’ells no van arribar al punt de trobada pactat, al coll de Canes, per la qual cosa la resta va donar l’avís d’emergència.

Al dispositiu de recerca hi han participat 10 dotacions dels Bombers, incloent-hi un helicòpter, diverses dotacions terrestres i membres del Grup d’Actuacions Especials (GRAE), juntament amb tres patrulles dels Mossos d’Esquadra i membres de Protecció Civil i Agents Rurals.

Temes:

Muntanyisme